Nieuw Siemens Gigaset A580 IP Piano Black

Siemens Gigaset A580 IP Black

Jong gebruikt

De zwarte Siemens Gigaset A580 is helemaal klaar voor het digitale tijdperk. Deze multifunctionele huistelefoon biedt u de keus om via VOIP of via de huislijn te bellen. U heeft zelfs de mogelijkheid om meerdere gesprekken tegelijk te voeren.

Meer details

24,95 € incl. btw

Meer informatie

Voert u via VOIP een gesprek met een kennis en belt een familielid over de huislijn? Geen probleem, de Gigaset A580 kan met twee lijnsoorten tegelijk overweg
Infodiensten en RSS-feeds

Het laatste nieuws, informatie over het weer, en RSS-feeds. De Siemens Gigaset A580 is een bedreven websurfer. Zonder uw hulp trekt deze multifunctionele handset alle weetjes van het web. U kunt zelfs online een telefoonnummer opzoeken via de Telefoongids en dit nummer direct bellen. Die loodzware gids hoeft u dus niet meer uit de kast te trekken. Handig toch!
High Definition Sound Performance

Dankzij HDSP, ofwel High Definition Sound Performance, bent u altijd perfect te verstaan. U telefoneert in een breedbandkwaliteit die twee keer zo hoog ligt als bij normale telefoongesprekken. De kwaliteit van internetgesprekken is hierdoor extreem hoog.